Kontaktpersoner
 
  Takstblad/priser
 
  Statistik
 
  Flyttemeddelelse
 
  Vandkvalitet
 
  Målerudskiftning
 
  Historier - fra os..
 
  Principtegning
 
  Vandspareråd
 
  Vedtægter
 
  Ledningsregistrering
 

 

 
[ Dette er forsiden ]
Generalforsamling d. 25.3.2020 er udsat på ubestemt tid pga. Corona.......

 

Selv om vi af og til fjernaflæser din vandmåler, er det vigtigt at du selv løbende holder øje med din vandmåler. Det er dine EGNE penge det drejer sig. Vi har flere gang i byen haft tilfælde hvor der har været mindre lækage i installationerne, som har betydet store vandregninger. Se artikel fra JyskeVestkysten om problemstillingen (bemærk gamle priser).

Læs evt. også dette fra SonFor omkring "løbende toiletter" , eller læs denne artikel fra Vandværksforeningen hvad vand egentligt koster


 Vores vand er rent.  Vi har netop fået foretaget en grundig analyse af vores drikkevand i Egernsund. Der er ikke fundet nogen form for pesticider eller anden forurening hos os.

KLIK på "Vandkvalitet" i menuen til venstre - og se de seneste analyseresultater - grafisk udvikling over analyseresultater og m.m.

  Kom du ikke til generalforsamling 2019 har du her chancen for at læse  regnskabet 2018 og budget 2019.

  Du har mulighed for at se en detaljeret elektronisk tegning over vores vandledninger i Egernsund og Rendbjerg. Du kan zoome ind og ud, søge efter en bestemt adresse, se detaljer m.m. - følg dette link....

Der mangler enkelte detaljer i tegningerne, men de kommer løbende hen ad vejen....

 

Har du nogle forslag til ting som mangler på vores hjemmeside, eller har du øvrige kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os, eventuel via email .


 

  

   EGERNSUND VANDVÆRK a.m.b.a. © 2014
Egernsund Vandværk, c/o Bjarne Bohsen, Kystvej 6a, 6320 Egernsund
  
Home | Top